top of page

Ja ha arribat la Festa Major de Rubí


Volem desitjar-vos i a l’hora demanar-vos, que gaudiu de la festa de la nostra ciutat, i passeu un dies genials amb activitats i diversió assegurada.

Des RubíTEA us animem a compartir la vostra diversió a les nostres xarxes socials. Feu les millors fotos i no oblideu etiquetar-les a RubíTEA incorporant el hastag # FMRubiTEA2017. Trenquem barreres mostrant a la societat que els nostres familiars amb TEA també volen i saben divertir-se com el que més.

Aprofitem per esmentar-vos tal i com s’indica en el programa de la festa, que es disposen d’accessos especials per a persones amb diversitat funcional. Totes aquelles persones que ho puguin necessitar ho trobaran en els accessos de l’Anfiteatre del Parc del Castell, del Teatre Municipal La Sala i de l’Escardivol. Us adjuntem les imatges relatives a l’accessibilitat que recull el programa de la Festa Major d’enguany.

També us volem fer arribar la informació rebuda des de l’Oficina d’Atenció a la Diversitat Funcional de Rubí. Es tracta d’una jornada de bici adaptada i destresa en cadira de rodes que es realitzarà a Rubí el proper 1 de Juliol


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page