La Setmana de l’Autisme a Rubí acabarà amb una festa ciutadana

April 04, 2018

L’associació Rubí TEA, una entitat de persones afectades pel trastorn de l’espectre autista i les seves famílies, ha impulsat per primera vegada la Setmana de l’Autisme a Rubí, una activitat pràcticament inèdita a Catalunya. Ho ha fet coincidint amb la celebració del Dia Mundial de l’Autisme, que va ser el 2 d’abril. A Rubí, l’Ajuntament, com va fer l’any anterior, va il·luminar de blau la façana del consistori.

Rubí TEA engega la Setmana de l’autisme amb una selecció de llibres i pel·lícules

April 02, 2018

L’entitat Rubí TEA, integrada per familiars de persones diagnosticades amb Trastorns de l’Espectre Autista, ha iniciat aquest dimarts la seva Setmana de l’autisme amb una xerrada a la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler. L’activitat ha servit per presentar una mostra de llibres i audiovisuals que tracten l’autisme des de diferents perspectives.

L’associació Rubí TEA impulsa la Setmana de l’Autisme

March 27, 2018

L’entitat rubinenca Rubí TEA ha organitzat la primera Setmana de l’Autisme amb el suport de l’Ajuntament. L’entitat, una associació de persones afectades pel trastorn de l’espectre autista i les seves famílies, ha preparat per als pròxims dies diverses activitats i una festa popular.

Setmana de l'autisme a rubiTV

March 25, 2018

Entre els dies 2 i 8 d'abril s'organitzaran diverses activitats a Rubí en el marc de la Setmana de l'Autisme, ja que el dia 2 d'abril és el Dia Mundial de l'Autisme. La iniciativa és de RubíTEA, que, segons explica la presidenta de l'entitat Esther Martínez...

RubíTEA a Radio Riubí per parlar de la primera Setmana de l’autisme

March 21, 2018

El dia 2 d’abril és el Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme. Des de fa uns anys l’Ajuntament hi dona suport il·luminant la façana de blau, el color de l’autisme

Per començar l’entitat demana a la ciutadania il·luminar de blau o colocar globus blaus a les façanes per fer visible el suports als afectats per TEA. Entre el 2 i el 8 d’abril es vendran samarretes, polseres i bosses esportives per recaptar fons per l’associació.

Un refugi a Rubí per a famílies de persones amb autisme

December 12, 2017

Segons xifres de l’OMS (Organització Mundial de la Salut) 21 de cada 10.000 nens que neixen al món pateixen TEA. Un trastorn que es caracteritza per un dèficit en la interacció social, del qual es desconeix l’origen i que a Espanya afecta un de cada 100 naixements. En paraules d’Esther Martínez, presidenta de RubíTEA: “un nen amb TEA té un sistema operatiu diferent. És com comparar un ordinador Windows amb un MAC”.

Please reload