Neix una entitat de suport a famílies amb infants autistes

 

RubíTEA és el nom de la nova entitat rubinenca que agrupa famílies afectades pel Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), una malaltia que afecta un de cada 100 infants. El dimarts a la tarda a l’Ateneu es va presentar oficialment l’entitat, que neix amb la intenció “d’oferir un espai de suport i defensa dels drets de les persones amb autisme, així com per organitzar activitats adaptades pels infants i donar visibilitat a l’autisme”, segons va explicar la impulsora de RubíTEA, Esther Martínez.

 

Mare d’un infant diagnosticat amb TEA, Martínez creu que encara ara hi ha “una manca d’informació, de recursos i un problema amb la inclusió social, realment hi ha molts mites falsos en relació a l’autisme i aquestes barreres s’han de trencar”.

 

A la presentació hi van assistir prop d’una trentena de persones, un fet que demostra que el trastorn de l’espectre autista és una qüestió que preocupa les famílies: “Fa un mes quan començàvem a parlar sobre la creació de l’entitat, ens va sorprendre la quantitat de gent que ens va demanar informació, ens va quedar clar que calia una entitat”, explica la impulsora. A partir d’ara, RubíTEA es posarà a treballar per organitzar activitats, jornades de formació, tallers i conferències.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

Ja ha arribat la Festa Major de Rubí

June 27, 2017

1/1
Please reload

Entradas recientes
Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

©  2018 Rubítea. 

Segueix-nos
  • Twitter - Rubitea
  • Facebook Black Round
  • Instagram Black Round
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now