top of page

Neix una entitat de suport a famílies amb infants autistes


RubíTEA és el nom de la nova entitat rubinenca que agrupa famílies afectades pel Trastorn de l’Espectre Autista (TEA), una malaltia que afecta un de cada 100 infants. El dimarts a la tarda a l’Ateneu es va presentar oficialment l’entitat, que neix amb la intenció “d’oferir un espai de suport i defensa dels drets de les persones amb autisme, així com per organitzar activitats adaptades pels infants i donar visibilitat a l’autisme”, segons va explicar la impulsora de RubíTEA, Esther Martínez.

Mare d’un infant diagnosticat amb TEA, Martínez creu que encara ara hi ha “una manca d’informació, de recursos i un problema amb la inclusió social, realment hi ha molts mites falsos en relació a l’autisme i aquestes barreres s’han de trencar”.

A la presentació hi van assistir prop d’una trentena de persones, un fet que demostra que el trastorn de l’espectre autista és una qüestió que preocupa les famílies: “Fa un mes quan començàvem a parlar sobre la creació de l’entitat, ens va sorprendre la quantitat de gent que ens va demanar informació, ens va quedar clar que calia una entitat”, explica la impulsora. A partir d’ara, RubíTEA es posarà a treballar per organitzar activitats, jornades de formació, tallers i conferències.


Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page